Hola!

 

Tälläinen pikainen päivitys kaiken kiireen keskeltä! Koitan lyhyesti kertoa, missä mennään ja minne ja milloin.

 

Ensinnäkin tässä vihdoin musiikkivideo, jonka kuvauksissa olimme auttamassa koulumme ensimmäisen viikonloppumme aikana helmikuussa. Videohan siis ilmestyi jo n. 2 kk sitten, mutten saanut aikaiseksi linkittää sitä tänne asti. Tässä se siis vihdoin! 

 

Bändin jäsenistä basistia lukuunottamatta kaikki siis ovat enemmän tai vähemmän koulumme henkilökuntaa. Laulajana toimiva Hiram johtaa koulua vaimonsa Paulan kanssa. Myös näyttelijöistä suurin osa on ihan täältä meidän omalta beissiltä ja loput tuttujen tuttuja. 

 

Valokuvia kuvauksista en pysty laittamaan, vaikka niin muinoin lupailin, sillä kyseiset kuvat ovat rikkinäisellä kovalevylläni :( Nauttikaa silti videosta!

 

 

Sitten tähän päivään... Lopputyömme ENSI-ILTA on tänä PERJANTAINA..! Uskomatonta, mutta totta, näin nopeasti se aika juoksee. Olemme nyt siis reilun kuukauden ajan työstäneet loppuesitystämme ja parin päivän päästä on ensi-ilta. Esitämme ainakin neljästi teatterissa ja mahdollisesti myös muualla.

 

Ensimmäset neljä viikkoa menivät aika lailla musiikin säveltämiseen. Ohjaajana toimiva Paula antoi meille listan kohtauksista, joihin meidän tuli säveltää musiikki. Jos kappale miellytti Paulaa, nauhoitimme sen läppärilläni ja annoimme tanssijoille, jotka rupesivat työstämään koreografiaa kappaleeseen.

 

Nyt viimein kaikki kappaleet ovat valmiita ja muutaman päivän olemme jo kerenneet harjoitella kaikki yhdessä: tanssijat ja muusikot (musiikki soitetaan siis livenä). Harjoituksia on ollut nyt hyvin tiuhaan ja vihdoinkin esitys alkaa jo sujua! Mutta kieltämättä tuo perjantai tulee aivan liian nopeasti, etenkin kun osa esitykseen tarvittavasta materiaalista uupuu yhä. Mutta rukoillen tässä edetään ja uskotaan, että esitys saadaan kuntoon.

 

Vielä viikko sitten meillä ei ollut teatteria, missä esittää ja rukoilimmekin ahkerasti, että esiintymispaikka löytyisi. Viime perjantaina kuitenkin vahvistui, että pääsemme esiintymään yhteen teatteriin tässä aivan lähellä! Uskomaton rukousvastaus! Tämä kuitenkin vaati hieman nopeampaa aikataulua, kuin olimme ajatelleet, joten nyt on hihat ollut kaikilla heilumassa :)

 

Itse siis soitan esityksessä kosketinsoitinta, mutta vastaan myös ääniefekteistä, joita esityksessä tulee olemaan n. kymmenkunta. Niiden etsimisessä ja muokkaamisessa ja nauhoittamisessa on ollut jonkin verran työtä, mutta nyt suurin osa alkaa ollu kasassa. Yllätyksekseni Paula oli lykännyt minulle myös yhden soolon esitykseen. Minuutin verran soitan konemusiikkia tietokoneen ja kosketinsoittimen kanssa! :D

 

Sellaista tänne! Päivät vaan vähenee. Kouluni päättäjäisiin on enää 3 viikkoa (kaikki ovat tervetulleita heh ;).

 

Kiitosaiheita:

- Meillä on teatteri, jossa esittää!

- Esitys alkaa olla jo kasassa

- Molemmat kosketinsoittimemme ovat toimineet viime aikoina. (ongelmia ollut riittävästi...)

 

Rukousaiheita:

- Esitys saadaan kasaan ajoissa

- Kestävyyttä ja stressinsietoa kaikille esityksen kanssa työskenteleville

- Paljon väkeä saapuisi esityksiin ja Jumala voisi koskettaa heitä.